FinDDRG-apuraha on vuosittain levynmuovauksen tutkimuksen ja soveltamisen alueella tehdystä työstä myönnettävä huomionosoitus. FinDDRG-apuraha myönnetään Suomessa toimivien yritysten edustajille sekä opiskelijoille.

Ensisijaisena myöntämisperusteena on levynmuovauksen alueella tehtävä työ, jonka aiheen katsotaan tukevan alan kehitystä Suomessa. Apurahoja haetaan joko lomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus yhdistyksen sihteerille. Apurahojen myöntämisestä ja suuruudesta päättää FinDDRG ry:n hallitus.

Opinnäytetyöapuraha voidaan myöntää ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoon johtavaa opinnäytetyötä varten. FinDDRG ry:n myöntämän tuen suuruus insinöörityölle on 500 euroa, diplomityölle 750 euroa ja väitöskirjatyölle 1000 euroa.

Matka-apuraha voidaan myöntää ohutlevyalan konferenssin tai seminaarin osallistumismaksuja ja matkakuluja varten. Matka-apurahaa haetaan ennen matkaa ja maksu suoritetaan jälkikäteen kuitteja vastaan. Apurahan myöntämisessä suositaan IDDRG:n järjestämiä tilaisuuksia.

Muihin tarkoituksiin haetun apurahan suuruus määräytyy tapauskohtaisesti.

Lisätietoja apurahakäytännöistä antaa yhdistyksen sihteeri Antti Kaijalainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) puh. 040 592 3678. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella. Kaavake apurahan hakemiseen löytyy alla olevasta linkistä.

Apurahakaavake

FinDDRG ry
c/o HAMK Tech/ Ville Oksanen
PL 230
13101 HÄMEENLINNA